{0} reviews | Schrijf review

Bouwbedrijf Dirkx Guido
Maasmechelen - Bouwbedrijf Dirkx Guido

Metsel- en vloerwerken, verbouwingen en renovatiewerken. Contacteer ons vrijblijvend!

Daalstraat 16
3630 Eisden (Maasmechelen)

0475 54 72 54
     

Bouwbedrijf Dirkx Guido: uw partner voor bouwwerken

 

Vijfentwintig jaar ervaring

De kogel is door de kerk: u gaat bouwen! Een droom die werkelijkheid wordt, maar tegelijk om een grote investering vraagt. Daarom kiest u maar beter voor een betrouwbare aannemer die een kwaliteitsvolle ruwbouw neerpoot. Zoals Bouwbedrijf Dirkx Guido. Al 25 jaar lang bouwen wij voor privépersonen en bedrijven in heel België.

 

Uw erkende aannemer

Vertrouwen op Bouwbedrijf Dirkx Guido? Dat is op zéker spelen. Want wij zijn erkend door het FOD Economie en voldoen aan alle wettelijke voorschriften. In overleg met u en uw architect zetten we de ruwbouw van uw dromen neer. Groot of klein? Modern of klassiek? Alles kan! Wij garanderen u een perfecte opvolging van de werken – uitgevoerd door ervaren vakmannen. Ook wie wil verbouwen of renoveren, helpen we graag voort.

 

Uw specialist in vloeren

Een cruciale stap in uw bouwproces is uw vloer leggen. Een klus waarin Bouwbedrijf Dirkx Guido ijzersterk is. Eerst gieten we een deklaag volgens de regels van de kunst. Toont de vochtmeter aan dat de chape droog is? Dan is het tijd voor de afwerking! Vloertegels, laminaat of parket? We plaatsen het allemaal.

 

Op zoek naar een aannemer die een dijk van een ruwbouw neerzet? Vraag dan nu uw offerte bij Bouwbedrijf Dirkx Guido.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review